INSTAL·LACIONS I REPARACIONS TRACTAMENTS D'AIGUA

Realitzem instal·lacions de descalcificadors i osmosis en l’àmbit domèstic, industrial, obra nova i reformes.

DESCALCIFICADORS

Són equips destinats per eliminar el calci i magnesi continguts a l´aigua. El descalcificador està format per una botella resina, una vàlvula automàtica i un dipòsit o cabinet en el que emmagatzema la sal.

El funcionament del descalcificador es el següent:
L’aigua entra a l’equip a través de la vàlvula, traspassa la resina en la que fa el intercanvi iònic del calci i el magnesi per el sòlid, i l’aigua descalcificada surt a través de la vàlvula a la xarxa per a ser consumida.

OSMOSIS INVERSA

Un osmosis inversa ens permet realitzar un procés mitjançant el qual podem transformar l´aigua de l’aixeta amb aigua de gran qualitat, eliminant gran part de les sals minerals, olors, sabors i tots aquells elements dissolts a l´aigua potable de la nostra casa. Tindrà un aigua pura i sana sempre a la seva vivenda. Podrà cuidar de la seva salud i de tota la família. Les seves begudes, cafès, tes, etc., milloraran i recuperaran el seu sabor autèntic. Ideal per les dietes baixes en sodi i també per a la preparació de biberons.

FORMULARI DE CONTACTE

Demani informació dels nostres serveis o un pressupost personalitzat

    INSTAL LACIONS ESTAUN, SL. tratará, como responsable, sus datos personales para la gestión de la información de actividades, productos y servicios relacionados de INSTAL LACIONS ESTAUN, SL. La base legal para el tratamiento de sus datos es el presente consentimiento. Para poder enviarle información sobre las actividades, productos y servicios relacionados INSTAL LACIONS ESTAUN, SL. por cualquier medio, incluido el correo electrónico, es necesario que lo indique expresamente marcando la casilla. Podrá ejercitar los derechos de acceso, rectificación, supresión, portabilidad, oposición y limitación al tratamiento de sus datos, dirigiéndose a la Calle dels ametllers, Nº3 08232 Viladecavalls (Barcelona), así como también por nuestro correo electrónico:info@estaun.es y en nuestra página web: http://www.estaun.es/.